Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

RadioSure 2.0.872

2009.11.13. 13:58

RadioSure ismertetésNem tudom, ki hogy van vele, de én nem élhetek muzsikaszó nélkül. No nem kell megijedni, nem kezdek el nótázni, az előző mondatot szó szerint értettem, akár munka közben, akár pihenés alatt fontos nekem, hogy legyen valami háttérzaj, ha lehet, háttérzene. Ennek egyik módja, ha valaki magánál hordja kedvenc zenéit, amihez ragaszkodik, és azt hallgatja mp3-ban. De ha valaki nem szeretne foglalkozni a zenék műsorba állításával, szeretne változatos zenéket hallgatni, akkor adódik a lehetőség: hallgasson rádiót. Szerencsére az interneten már ezernyi adó sugároz, több tucat műfajban a beszélgetésektől a legkülöncebb rétegzenékig. Az már csak egy plusz, ha hallunk egy jó zenét, és rögtön rá tudunk tenyerelni a nagy piros gombra, amely rögtön rögzíti is nekünk a kellemes muzsikát.

A Radio?Sure! pontosan erre a célra készült. Nem tud semmivel sem többet, mint amennyi kell, nincs telecsicsázva, inkább gyors és kezelhető. A főablakban a lejátszást/felvételt vezérlő gombokon, a kedvencekhez adáson, némításon, beállítások- és kikapcsológombon és a hangerőcsúszkán kívül az állomások listája látható, amiből névre szűrhetünk is, pl. ha beírjuk, hogy Tilos, hamarabban megtaláljuk a Tilos Rádiót. Hogy ne kelljen keresgélni, az aktuálisan játszott adót a kedvencekhez adhatjuk a szív-gombra kattintva. Ha az általunk keresett rádió nincs a listában, de tudjuk a címét, akkor bármikor hozzáadhatjuk a program által ismertekhez, ezután lejátszhatjuk, kereshetünk a nevére, stb.

A program néhány funkciót eldug előlünk, de nem kell megijedni, jobb katt az ablakon, s rögtön elénk tárul minden. Többek közt így tudjuk beállítani, hogy a program magyar kezelőfelülettel működjön. Az, hogy az imént lelkesedtem, hogy lám, milyen praktikusan puritán a program kezelőfelülete, az ne szegje kedvét a csinosító-kedvű zenehallgatóknak, ugyanis a honlapról rengeteg felület beszerezhető... igaz, a szebbekért fizetni kell. De a lényeg akkor is az, ami hallható, hogy ez a program egy praktikus és szórakoztató társa lehet a mindennapjainknak.

Ha valakinek kétsége lett volna, hogy hallgatnivaló nélkül marad, hogy megszűnik a Sláger és a Danubius, annak figyelmébe ajánlom, hogy a RadioSure-ral kb. 130 magyar adó közül válogathat. Akinek nem elég, azon már tényleg csak az MP3-mal teli hordozható HDD segít. És a végére egy érdekesség: a program hordozható, telepítést nem igénylő ún. standalone/portable változatban is letölthető, tehát ha valakinek a munkahelyén gondot okoz a telepítés, annak sem probléma a zenehallgatás.

Értékelés: Kihagyhatatlan! Töltsd le most!

A program honlapja: http://www.radiosure.com/

Direkt letöltés: innen (telepíthető változat), vagy innen (portable)

A program legutolsó frissítését itt találod (2.0.886) >


 
szerintem: (5/5)
szerintetek: (5/5)

Szerző: Tigris

6 komment

 

Címkék: radiosure

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr571522462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zsola2 2009.11.14. 19:03:53

Na ez egy nagyon jó kis program! Köszönöm! már fut is minden általam használt gépen! :)

Tigris 2009.11.14. 20:37:45

"Minden általam használt gépen"...
Azt hiszem ez elég meggyőző. Nem véletlen, hogy ajánlottam. Használd egészséggel!

667 - A Sátán szomszédja 2010.02.14. 14:20:07

Nálam is nyert. Eddigi legjobb ilyen jellegű progi.

Tigris 2010.02.14. 14:29:50

Bár kommentálni kevesen kommentálták, de ez volt az eddigi legtöbbet olvasott cikk, az olvasók közt is népszerű a program. Egyáltalán nem véletlenül.

Sunsetjoy · http://retemu.blog.hu 2010.02.14. 16:04:25

Én anno amíg nem az AIMPot használtam (ugye a szuper fülkezelős listás megoldással), addig a Raima Radio progit, meg a Screamer Radio nevű progikat használtam. Az előző sokoldalú (videót is tud, meg minden pluszt) és magyar is lehet, jól néz ki, az utóbbi könnyen magyarítható, akit érdekel, a szokásos dolgokat remekül hozza, keveset zabál, remek.

Kocsi István 2013.09.30. 20:16:00

Üdvözlet!
Két hónapja használom a Radiosure-t.Kifogástalan!Hálás vagyok,hogy ajánlottad.Egy kis segitséget kérnék.Nem tudok skins-t cserélni.Nem értem,hogyan kell.Előre is kössz!
süti beállítások módosítása