Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

Frets On Fire 1.3.110

2009.12.06. 07:59

Frets On Fire ismertetésSok srác és sok lány fejében megfordult már, milyen jó is lenne kiscsillagnak, vagy világhírű nagy sztárnak lenni, aki zenéjével ezreket őrjít meg. De a hírnevet nem adják ingyen, sokat kell gyakorolni, és egy jó hangszer sem olcsó. Most kicsit eljátszhatunk a gondolattal, hogy milyen lenne virtuóz gitárosnak lenni.

 

Az első játék alapjául szolgáló programról már sokat hallottam, bár még nem próbáltam ki. Viszont ahogy hallottam, igen népszerű játékról van szó, hát nem hagyhattam ki az ingyenes és magyarul is tudó változatot.

A feladat egyszerű, öt húron kell a zene ütemére játszani, s ebben segítségünkre lesznek maguk a hangok is, melyek a színnel is jelölt húrokon közelednek. Ezeket kell öt gombbal (alapesetben F1-F5, de megváltoztatható a kiosztás) először lefogni, majd amikor eléri a kicsi kockát a megfelelő színű csík eleje, akkor megpengetni (Enter). Ez először nehezen fog menni, de hamar bele lehet tanulni. Ha a megfelelő húrt a megfelelő időben, ritmusban pengetjük meg, akkor a csík izzani kezd, halljuk a gitár hangját is, és persze a pontszámunk is nő. Minél pontosabban játsszuk vissza a dallamot, annál több kombónk jön össze, ez tovább növeli a pontjaink számát.

A program honlapja: http://fretsonfire.sourceforge.net/

Direkt letöltés: innen


 

Szerző: Tigris

Szólj hozzá!

 

Címkék: fretsonfire

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr951576916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása