Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

Hibabejelentés

2010.01.13. 00:44

Ha találtál egy olyan linket, ami hibás oldalra mutat, ha nem tudod letölteni a programot, ha valami nem jelenik meg az oldalon, kérlek, írj hibajelentést a dologról, hogy kijavíthassam a dolgot! Köszönöm a segítséget!


 

Szerző: Tigris

2 komment

 

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr791668252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ferenclantos · http://www.google.com/profiles/lantosf5061 2010.11.24. 13:15:39

Szervusz Máté!

Nekem az Ant Movie Cataloghoz lenne hozzászólásom, ill. a címet használva "hibabejelentésem". Már közel 2000 filmes kategóriájú témát őrzök a katalógusban. Az utóbbi hetekben azonban az alábbi hiba jelentkezett:
- A játékidő rovatban nem írja kia film hosszát, helyette:
- A kategória rovatban viszont megjelenik az ország, a nyelv, a kategória, illetve a játékidő is elég furcsán. A játékidő rovat ürességére már korábban, a többire csak ma figyeltem fel.
A javítás iránti kérésemhez hozzátartozik az is, hogy korábban az évszámmal és az idővel voltak gondjaim, de ezeket Varjú Péter odaadó és kitartó segítségével megoldottam. Azóta az újboli segítségkérést tartalmazó leveleimre (2 alkalom) nem kaptam választ sem, így nem tudom, hogy nem akar újból segíteni, vagy a leveleimet meg sem kapta.
Ezért fordulok most Hozzád a fenti hibák kijavítása érdekében és ehhez kérem szíves segítségedet, amit előre is köszönök.

Egyébként (de nem mellesleg) a honlapoddal nagyon meg vagyok elégedve, sűrűn keresem fel és mindíg hasznosak. Nivel nem szoktak problémák felmerülni, ezért nem szoktam magamról hallatni.
Munkádhoz és a közeli új honlapodhoz sok sikert, az év vége közeledtével békés szeretetteljes karácsonyt, az új évre pedig sok sikert kitartást és türelmet kívánok a munkádhoz.

Várom segítséged, Üdvözlettel:
Lantos Ferenc (e-mail: lantos.ferenc@t-online.hu)

apacuka11 2010.11.27. 09:59:33

Nálam is ez van,de én begépelem ami hiányzik adat...
süti beállítások módosítása