Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

Wormux 0.8.5

2009.12.06. 07:58

Wormux ismertetésVan aki nem ismeri a Worms című régesrégi játékot? Két csapatnyi komikus kukac harcol egymással rajzfilmbe illő környezetben és eszközökkel. A programot már korszerűsítették: már 3D-s változatban is elérhető, de az eredeti verzió sikerét nem sikerült megismételni, a legenda az első változat maradt. A Wormux csapata más irányba indult el: a játszhatóságot és a rajzfilmes grafikát tökéletesítették.

 

Kezdem az ingyenes változat egyetlen hátrányával: egyjátékos módja nincs. Ugyanakkor pár kattintással szerezhetünk magunknak ellenfeleket az internetről. Az eredetihez képest újdonság az is, hogy már nem csak kukac, hanem róka, sün, pingvin és még néhány más állattal is alkothatunk csapatokat. Rengeteg változatos, szép és jópofa pálya van, a fegyverek sokszínűségére sem lehet panaszunk. A játék menetét is sok finombeállításon keresztül módosíthatjuk, tehát kétszer ugyanúgy egy játékot nem lehet sem megnyerni, sem lejátszani nem lehet. A játékban először mászkálni tudunk, egy kedvezőbb helyre, majd válasszuk ki a jobb egérgombbal a csapásmérés eszközét. Ha a fegyver olyan, a fel/le gombokkal állítsuk be a lövés irányát, majd a szóköz lenyomásának hosszával a lövés erősségét, majd engedjük el, és elégedetten nyugtázzuk a hatást. Aztán viseljük az ellenfél/felek bosszúját. Győzzön a jobbik!

A program honlapja: http://www.wormux.org/

Direkt letöltés: innen

A program legutolsó frissítését itt találod (Wormux 0.9.2) >


 

Szerző: Tigris

Szólj hozzá!

 

Címkék: wormux

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr1001576918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása