Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

CCleaner 2.24.1010

2009.10.19. 09:12

CCleaner ismertetésSzabad helyből sosem elég, már csak azért sem, mert mindig csak fogy és fogy. Az internetet böngészve a letöltött oldalelemek ugyanúgy foglalják a helyet, mint a különböző programok, vagy épp az op. rendszer frissítései, vagy a telepített-használt-eltávolított programok maradványai. De a rendszer lassul is a registry-ben és a memóriában felhalmozódó haszontalan infóktól. Íme egy program, ami a rendszeres takarítást végzi el nekünk.

 

Ez a kis program képes eltávolítani minden olyan adatot, ami már haszontalan, így a rendszert feleslegesen lassítja, vagy a lemezterületet és a memóriát csökkenti létével. Képes a böngészők letöltött oldalelemeit (cache), a kukát, a rendszerfrissítések naplófájljait, az ideiglenes fájlokat, törölt programok maradványait és más rendszerhez tartozó, ám szükségtelen fájlokat kigyűjteni, jelentést készíteni róluk, és persze törölni őket. Továbbá alkalmas arra is, hogy kicsit rendet tegyünk a rendszerleíró adatbázisban, azaz a registry-ben is, ezáltal is gyorsítva a működést. Persze, aki tudja mit csinál, az mindkét folyamat részleteit aprólékosan be tudja állítani, de a kezdők is nyugodtan rábízhatják magukat az alapértelmezett beállításokra. Aki szeretne saját beállításokat használni, de nem tud angolul, ne essen kétségbe, a program tud magyarul!

Értékelés: Kihagyhatatlan! Töltsd le most!

A program honlapja: http://www.ccleaner.com/

Direkt letöltés: innen

A program legutolsó frissítését itt találod (CCleaner 2.31.1153) >


 
szerintem: (5/5)
szerintetek: (0/5)

Szerző: Tigris

Szólj hozzá!

 

Címkék: ccleaner

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr101457166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása