Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

xVideoServiceThief 2.3

2009.12.04. 17:19

xVideoServiceThief ismertetésAz internet sosem látott forgalomnövekedésen ment keresztül, amióta mindenki számára elérhetőek lettek a különféle hang- és videotömörítési eljárások. A mindenféle legális és illegális zene- és filmletöltés után a legnagyobb információcsere a video-megosztó portálokon történik, hiszen az ember szeret egyszerre fürödni a látvány- és hangélményében. A Youtube-on és társain szinte minden megtalálható, ami valaha létezett... feltéve, hogy nem sérti mások jogait és nem törölték. A dolognak egy szépséghibája van: alapvetően nem hordozható, nem letölthető, csak internet-kapcsolat meglétében lehet használni, tehát ha nincs net, vagy tegnap volt, de mára már törölték, akkor lőttel a szórakozásnak. Szerencsére ez nem teljesen igaz, mint látni fogjuk.

Az xVideoServiceThief nem mást vállal magára, mint hogy közel száz videomegosztó oldalról tudunk vele hang- és képanyagot letölteni. Mindössze telepítenünk kell, nyelvtudás híján esetleg nyelvet beállítani, mert ez az okos program tud magyarul is, majd megkeresnünk a letöltendő videót a Youtube-on, vagy máshol, s az oldal címét a címsorból kimásolva hozzáadni a program letöltési sorához, és már menti is a gépünkre a keresett anyagot.

Külön funkció, bár manapság már kötelező, hogy alapesetben a program a letöltött, általában FLV formátumban levő videókat kicsit elterjedtebb AVI/MPG/WMV/MP4/3GP formátumba konvertálja, hogy mind számítógépen, mind PDA-n, mind mobilon fogyasztható legyen az eredmény, a beállítások között természetesen megtalálhatjuk a konverzió paramétereit is, a minőséget, a mintavételt, a képfelbontást, a képfrekvenciát, tehát erre sem lehet panasz. A különböző megosztóoldalakhoz tartozó letöltési metódus-mintákat a program automatikusan frissíti, ha kell, bővíti. Hogy ne keveredjünk bajba a csemeténk miatt, letilthatóak bizonyos felnőtt tartalmat szolgáltató oldalak a letöltésből, de időzíthetjük is a letöltéseket egy intenzív használaton kívüli időszakra is.

Értékelés: Kihagyhatatlan! Töltsd le most!

A program honlapja: http://xviservicethief.sourceforge.net/

Direkt letöltés: innen

A program legutolsó frissítését itt találod (xVideoServiceThief 2.4) >


 
szerintem: (5/5)
szerintetek: (0/5)

Szerző: Tigris

2 komment

 

Címkék: xvideoservicethief

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr871574115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pixelhuszár (törölt) 2010.04.02. 22:16:32

Nagyon frankó program, kipróbáltam youtube-on és végre le tudom tölteni a kedvenc videóimat amilyen formátumban szeretném. :)
Köszi!

p.s.: Nagyon jó a Blog, csak gratulálni tudok, és remélem még sok bejegyzés születik!! Minden jót, Kellemes Ünnepeket!!

Tigris 2010.04.05. 18:26:44

Nagyon köszönöm a dícséretet és a jókívánságokat! Örülök, hogy tudtam segíteni, és ha van valami olyan problémád, amire még nem tudod a megoldást, nyugodtan tedd fel, hátha tudunk rá megoldást!
süti beállítások módosítása