Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

Frissítés 2010. 06. 21.

2010.06.21. 14:52

Remélem mindenki múzeumokat látogatott a hétvégén, és kialudta a lumpolást. A mai frissítés átlagosnak mondható, forradalmi újdonságokat nélkülöz, leszámítva az UFO: AI játékprogramot, amit mindenkinek ajánlok, akinek van ideje, kedve, energiája egy stratégiai játékhoz. Sajnos hírt kell adnom arról is, hogy egy programot megfosztottak az információ-forrásától is, a hétvégétől a zzEPG TV-műsor tartalom nélkül maradt.

Az első ajánlott program miatt úgy hiszem, jópáran csúnyán fognak rám nézni, hiszen épp túlvagyunk a hétvégén. A frissítés híre jobban jött volna a hétvége előtt, dehát így alakult… Egy régi legenda újraélesztése, az UFO: Alien Invasion című játék egy nagy fejlesztésen van túl, főleg a program grafikáját, az ellenség hozzánk alkalmazkodó taktikáját, intelligenciáját javították, de már módunk van ellenséges bázisok ostromára is, és természetesen minden nagyobb, jobb, több, szebb és kezelhetőbb lett. A frissített jellemzők teljes listája itt található. A letöltéssel kapcsolatban mindenkinek előre szólok, hogy a program hatalmas, több mint 500M, de ez egyben a program minőségét, szépségét-jóságát is jellemzi. Aki régen sokat játszott a Laser Squad-dal, vagy az UFO: Enemy Unknown című játékokkal, az ne hagyja ki ezt az elődökhöz méltó folytatást!

A másik program, amire szeretném felhívni a figyelmet, az a zzEPG, sajnos ezúttal egy szomorú esemény kapcsán. Idézet a zzEPG honlapjáról:

„A mai nappal (2010. június 17.) sajnos megszakadt a kapcsolat a Telehold és a zzEPG között, az együttműködésünk nem él tovább. Ez azt jelenti, hogy a zzEPG egyelőre műsor nélkül marad, a frissítés a programból eredménytelen lesz. Remélem, hogy mindenkinek sok kellemes percet szerzett a program, és kipróbálhattátok, hogy milyen is egy eredeti, okos tévéújság.”

Aki használta a programot, és aki szeretne továbbra is hozzájutni kedvenc műsorújságjához, az kérem látogasson el a program honlapjára, iratkozzon fel a hírlevélre, és támogassa az ügyet! A linkeket a lista végén találjátok a teljes cikkben.

Most pedig következzen a teljes mai frissítés-lista:

  • 7-Zip 9.15 Beta
  • Calibre 0.7.4
  • FreeFileSync 3.8
  • Mozilla Thunderbird 3.0.5
  • Opera 10.54
  • System Information for Windows 2010 build 0616
  • UFO: Alien Invasion 2.3
  • Unreal Commander 0.96 build 780
  • zzEPG

 

7-Zip 9.15 Beta

A program honlapja: http://www.7-zip.org/

Direkt letöltés: innen vagy innen (64bit)

Ugrás az ismertetőre >

 

Calibre 0.7.4

A program honlapja: http://calibre-ebook.com/

Direkt letöltés: innen

Ugrás az ismertetőre >

 

FreeFileSync 3.8

A program honlapja: http://freefilesync.sourceforge.net/

Direkt letöltés: innen

Ugrás az ismertetőre >

 

Mozilla Thunderbird 3.0.5

A program honlapja: http://www.mozillamessaging.com/

Direkt letöltés: innen (magyar) vagy innen (angol)

Ugrás az ismertetőre >

 

Opera 10.54

A program honlapja: http://www.opera.com/

Direkt letöltés: innen

Ugrás az ismertetőre >

 

System Information for Windows 2010 build 0616

A program honlapja: http://www.gtopala.com/

Direkt letöltés: innen vagy innen (telepítés nélkül futtatható változat)

Ugrás az ismertetőre >

 

UFO: Alien Invasion 2.3

A program honlapja: http://ufoai.ninex.info/

Direkt letöltés: innen

Ugrás az ismertetőre >

 

Unreal Commander 0.96 build 780

A program honlapja: http://x-diesel.com/

Direkt letöltés: innen

Ugrás az ismertetőre >

 

A zzEPG műsor nélkül maradt!

A program honlapja: http://tvmusor.tv/

Ugrás az ismertetőre >


 

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr802098059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása