Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

Tippek és trükkök: Media Player Classic magyarításaAnnak ellenére, hogy a Media Player Classic Home Cinema önállóan is telepíthető, de ha már telepítés, az előző cikkben a számunkra szükséges segédprogramokkal és kodekekkel együtt, egy lépésben elintéztük a dolgot. Igenám, de a MPC csak angolul hajlandó elindulni, annak ellenére, hogy a program magyarítva van. Ennek oka az, hogy feltehetően a K-Lite csomagból, mint kevésbé szükséges sallang, kivették a nyelvi bővítéseket, ezáltal kb. 7 megával könnyítették meg a telepítést. De nekünk szükségünk van a magyar nyelvű felületre, pótoljuk!

Ha ez a probléma fennáll, akkor a K-Lite csomag már fent van, ezután töltsük le az MPC telepítést nem igénylő, összetömörített csomagját a lenti linkről. A kitömörített fájlok között keressük meg az "mpcresources.hu.dll" fájlt, s ezt másoljuk be a "c:\Program Files\K-Lite Codec Pack\Media Player Classic\" mappába, illetve ha más telepítési útvonalat használtunk, akkor a megfelelő helyre. Ha még mindig nem akar magyar felülettel jelentkezni az MPC, akkor ne ijedjünk meg, zárjuk be, majd indítsuk újra a programot! Akkor végeztük jól a munkánk, ha a View menüben megjelenik egy Language almenü, itt már megtaláljuk a "Hungarian", azaz magyar opciót. Váltsuk át, és lőn, magyar nyelvű az MPC. Ha valaki az angol nyelv miatt halogatta a program beállítását, vagy a kiterjesztések/formátumok hozzárendelését, most már nyugodtan megteheti, minden információ magyarul fog elétárulni.

Az MPC telepítést nem igénylő változatának letöltése innen vagy innen (64 bites verzió).


 

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr581586313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása