Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

WinWorkBar 1.3

2009.12.21. 10:25

WinWorkBar ismertetésPár napja írtam egy egy személyes információ managerről, az Essential PIM-ről, amiben feladatainkat, kapcsolatainkat, dátumhoz, időponthoz kötött eseményeinket tudjuk tárolni. Van akinek ez a program is túl sok, ugyanakkor nincs megelégedve a már ismertetett A Note jegyzetkezelésével sem, sőt, jól jönne neki egy mini naptár is, annak most figyelmébe ajánlok egy remek kis programot.

 

A WinWorkBar egy könnyen, gyorsan elővehető-eltüntethető kis eszköz, melynek alapja egy lapozható naptár, melynek lapjaihoz jegyzetek és feladatok köthetőek, kategória és fontosság szerint felcimkézhetően. A tárolt infókat aztán tetszőleges szempont szerint szűrhetjük is. A program a feladatok kezdete előtt beállítható idővel azokra hangjelzéssel is figyelmeztet.

A program erőssége, hogy az óra melletti ikonnal egy duplakattintással elővehető-elrejthető, de elővarázsolható az egér képernyő jobb szélére húzásával is. A kezelőfelület magyar nyelvűre is beállítható.

Értékelés: Egészen jó, de lehetne még jobb.

A program honlapja: http://vetch.magot.pl/pages/software.html

Direkt letöltés: innen


 
szerintem: (3/5)
szerintetek: (0/5)

Szerző: Tigris

1 komment

 

Címkék: winworkbar

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr431612211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Misibá 2012.02.18. 04:46:00

Szia Tigris!
Letöltöttem ezt a kis programot és már kezdtem is vele megbarátkozni, amikor egyszer csak lehetetlenné vált behívni.
Letöröltem és újra felraktam kb. 3 másodpercig látszódott is aztán eltünt.
Az ikonja ott van, de nem indul róla és a programból sem.
- Vista fut a gépemen és a Microsoft Securíty essentials -
Rendszergatdaként sem tudom indítani.
Mi lehet vele a gond?
süti beállítások módosítása