Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

OxygenOffice Professional ismertetésAmikor megírtam a cikket az OpenOffice-ről, akkor úgy gondoltam, a legjobb ingyenes irodai programcsomagról írtam. Van benne minden, ami szem-szájnak ingere, magyarul tud, ráadásul a jelenleg létező egyik legjobb helyesírási alrendszerrel rendelkezik. Aztán rábukkantam erre a csomagra és kénytelen voltam felülbírálni a véleményem. Hogy mi lehet jobb az OpenOffice-nél? Természetesen egy másik OpenOffice, az OxygenOffice Pro változat. De mitől Professional, miben tud többet?

A teljes Microsoft Office kompatibilitás, néhány hasznos és automatikusan telepíthető kiterjesztés és a mellékelt sablonok, szabadon felhasználható grafikák tengere, ez az, amit a Pro nyújt. A telepítőcsomag hatalmas, majdnem egy CD-t megtölt, nem véletlenül, az órarendtől a házi költségvetési sablonon és a faxos papíron át a névjegykártyáig mindenféle mintát kapunk, de hátterekből, fotókból, rajzokból és ikonokból is rengeteget mellékeltek az alap OpenOffice-hoz.

Szerencsére a kiegészítőkön és a felhasználható anyagokon kívül az eredeti OpenOffice-hoz nem nyúltak, az teljes egészében megegyezik az alapverzióval.

Értékelés: Kihagyhatatlan! Töltsd le most!

A program honlapja: http://sourceforge.net/projects/ooop/

Direkt letöltés: innen


 
szerintem: (5/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr891591804

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása