Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

Renault Truck Racing

2009.12.24. 18:26

Renault Truck Racing ismertetésÍrtam már utcai autók versenyéről, versenyautókéról, most egy különleges élményt élhet át az, aki letölti a következő játékot. Hatalmas bivalyerős gépmonstrumok nyergébe ülhetünk és próbálhatjuk ki, milyen több tonnával száguldozni egy keskeny és kanyargós aszfaltcsíkon. Akinek még nem állt volna össze a kép, nyergesvontatók versenyébe csöppenünk.

A Renault járműipari cég megbízásából készült a program, ezért csak ilyen tipusú gépszörnyeket próbálhatunk ki, de az autózáshoz szokott játékosnak így is új lesz az az élmény, amit egy ilyen gépszörnyeteg vezetése nyújt. A verseny előtt érdemes egyedül is kipróbálni, hogyan kell terelgetni ezt a billegő, csúszkáló erőművet, melynek talán leggyengébb pontja a gumiabroncs, nem véletlen, hogy az állapotukról egy külön kijelző tájékoztat folyamatosan. Egy jó köridőt egy kis gyakorlással nem nehéz elérni, de a verseny lökdösődéséből már nehezebb jól kikerülni. Kedvcsinálónak mellékelek egy videót is:

Figyelem! A programnak a szép, kidolgozott modellek miatt rendesen van gépigénye!

A program honlapja: http://www.renault-trucks.info/truckracing/

Direkt letöltés: innen


 

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr621620205

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása