Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

CDBurnerXP 4.2.6.1748

2009.11.03. 15:42

CDBurnerXP ismertetésHa azt mondom, CD- vagy DVD-írás, mindenki rávágja, hogy Nero. Én is sokáig használtam, már csak azért is, mert a CD/DVD-írókhoz legtöbbször ezt adták ingyen. Mára már nem az amúgy sem túl alacsony ára, hanem a brutálisan nagy mérete az elsőszámú indok, amiért egyre többen fordulnak el ettől a szebb napokat is megért alkalmazástól. Nem fogom felsorolni, mi minden van már a Nero mellé árukapcsolva - hosszú lenne a lista -, de már azon se csodálkoznék, ha passziánsz is lenne benne. Aki még nem tette volna meg, annak ideje kicsi, megbízható, és ha lehet, ingyenes alternatívát keresni a CD-k és a DVD-k írására.

 

Az én választásom a CDBurnerXP-re esett, lévén hogy kicsi, gyors, mindent tud, amit egy ilyen programnak kell, szerencsére megóvták minden extrától, aminek nincs köze a CD-íráshoz. Na jó, CD/DVD-borítót még szerkeszthetünk vele, ennyi még belefér. Ez a kis íróprogram sokban hasonlít ahhoz a Nero-hoz, amit nagyon sokan megszoktak, kezdőknek is könnyen kezelhető, de a profik is megtalálnak benne mindent, a lemezkép-mentés/beolvasástól a boot-CD/DVD készítésig, a másolástól az újraírható médiák törléséig. Igérem, írni fogok olyan programról is, ami nem tud magyarul, de ez még igen, tehát ez sem róható fel hátránynak, bátran használja mindenki!

Értékelés: Már-már tökéletes. Ajánlom.

A program honlapja: http://www.cdburnerxp.se/

Direkt letöltés: innen

A program legutolsó frissítését itt találod (CDBurnerXP 4.3.1.2101) >


 
szerintem: (4/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr261493742

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: mcse training courses london 2019.05.11. 17:53:34

amoxicillin and nyquil - Can i break a aderall capsule in half

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása