Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

Értékelések

2010.01.27. 09:05

ÉrtékelésekÚjdonság a honlapon: ezentúl értékelem a programokat. Előrebocsátom, nagyon szigorú vagyok, tehát lesz olyan program, ami egyes értékelést kap. Persze, felmerül a kérdés, ha valamit ilyen rossznak értékelek, miért teszem fel. Egyfelől az a rossz csak hozzávetőlegesen rossz, mert mondjuk nehézkesen használható, mert angol, mert egy teljes verziónak egy lebutított változata, de ugyanakkor van benne valami értékes, amiért mégis fontos lehet pár embernek. Tehát ez nem az a főzőműsor, ahol háromtól-négytől fogok értékelni ötig, viszont a négyes-ötös osztályzatoknak komoly értéke lesz. Ötöst csak annak adok, ami a maga nemében tökéleteset alkot, magyarul tud és teljesértékű, a legtöbb program várhatóan 3-4-es lesz.  Az értékelésem természetesen szubjektív lesz, de igyekszem elfogulatlan és objektív lenni, amennyire lehet. Játékokat, mivel ez egy nagyon szubjektív kategória, ugyanakkor a választék kisebb, ezért nem fogok értékelni.

Az értékelés bevezetése azt is jelenti, hogy igyekszem visszamenőleg is értékelni a programokat, de ehhez kis türelmet kérek. Egyuttal gyekszem a vakok és gyengénlátók dolgát is megkönnyíteni, "akadálymentesíteni a honlapot", és pótolni a képek felcimkézését is. Az ajánló gombok már szépen működnek, de a sebességükön még van javítanivaló, ezen dolgozom. A felső menübe is szeretnék egy olyan írást, ami azoknak szól, akik még újak nálam: mit hol találnak, milyen alapon értékelek, hogyan frissítek, stb. Ó, és még valami. Hamarosan az én értékelésem mellé egy másik is megérkezik, nemsokára az olvasók is szavazhatnak!


 

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr771705602

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása