Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

Csökkentett mód…

2010.02.13. 13:48

Sajnos csütörtök este az egyik HDD-m minden előzetes figyelmeztetés nélkül elhalálozott, ráadásul ezen tárolom a mindenféle letöltött dolgokat, pl. azokat is, amik a blogon elemzésre, bemutatásra vártak. Ez egy tele levő 250G-s vincsi, és szerencsére úgy tűnik, hogy minden adat megvan rajta, csak épp hozzáférni nem tudok. Mivel nem szeretnék ennyi adatot elveszteni, ezért most kicsit "csökkentett üzemmódban" vagyok: egy PDA-ról netezek és próbálom tartani a frontot, ami a blogot és a levelezésemet illeti, de másra sajnos most érthető módon nem futja. Már vannak bíztató jelek arra, hogy nem veszett el minden, de mivel sem pót-vincsim, sem helyem nincsen, ezért kicsit óvatosan kell dolgoznom a megoldáson, meg kell találnom a megfelelő eszközt, amivel vissza tudok mindent hozni. Ez időbe telik, s addig nem tudok új cikkeket írni. Hogy tetézzem a bajt, még alaposan meg is fáztam. Mindenkitől egy kis megértést kérek, és addíg is, amíg vissza nem tudok térni, kérek minden olvasómat, hogy segítsétek egymást a kommentekben, amennyire csak tudjátok! Köszönöm!

Tigris


 

Szerző: Tigris

6 komment

 

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr681754672

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

lalolib 2010.02.14. 13:30:10

"Gyógyulj" meg minnél hamarabb!

gipszfej 2010.02.14. 13:56:20

Ajjaj, kedves Tigrincs!
Mihamarabbi gyógyulást a vinyónak és természetesen Neked. Amúgy szintén zenész, már ami a megfázást illeti.

Találtam ingyenes, grafikai alkalmazásokat, majd ha már minden oké lesz, elküldöm.
Addig is üdvözöl:
Gfej

Tigris 2010.02.14. 14:16:35

Köszönöm, nagyon köszönöm!
Jelentem a náthám még megvan, kissé beton a fejem, de a gép már javul. Jelentem'alássan Egy bizonyos "Active@ Partition Recovery" nevű program segített, ez volt az egyetlen, ami látta az eltűnt partíciót. Mondanám, hogy ajánlom, meg ismertetni fogom, de sajnos ez egy fizetős program, és bevallom, csúf módon rákényszerültem a bűnözésre, illegális verzióval raktam helyre a vincsit. Dehát szükség törvényt bont. Most kissé bizonytalanul, de működik a gép, s most vincsivétel, adatmentés, stb. vár rám hamarosan. A gond csak ott van, hogy nálam SATA-s vincsi csak vezérlőkártyával működik, a jelenlegi kártya pedig betelt. De nem panaszkodom, most már pár nap kérdése, és remélem minden visszatér a normális kerékvágásba.
Gfej, a listát várom, a levelek szerencsére nem vesznek el, bár olvasom őket, nem töltöm le a netről, szóval minden megmarad!
Üdv mindenkinek, tartsatok ki, és mindenkitől köszönöm a kedves szavakat!

Tigris 2010.02.14. 14:22:12

Ja, és Gfej, jobbulást neked is!

apacuka11 2010.02.27. 14:51:25

Gyógyulj meg mielőbb,
oszt ne a WinDoctorral gyógyítsd magad...

jobbulást kívánok...

Tigris 2010.03.01. 10:39:57

@apacuka11: Á, felénk a háziorvost Dr. Watsonnak hívják. :)
Felgyógyultam, igaz, még nem teljesen, mert egy négyportos SATA vezérlő hibádzik a képből (lévén hogy a kettes vezérlőre két SATA vincsi és egy SATA DVD jut), de szerencsére az új és nagy vincsire ráfér minden ami a másik SATA-sról kell. Szerencsére adatot nem vesztettem, de mire azt a néhány Tb adatot átmozgattam, az beletelt pár napba. Igaz, közben felhasználtam a kényszerpihenőt arra, hogy kicsit rendezgassek mindent, de a TeraCopy nagyon-nagyon bevált, főleg sok 1M alatti fájl másolásánál. Erősen ajánlott a használata mindenkinek!
süti beállítások módosítása