Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

Windows Updates Downloader ismertetésA Windows és az MS Office frissítése egy gördülékeny, automatikus és háttérben meghúzódó folyamat, melynek egy felhasználó úgy élvezi az előnyét, hogy nagyritkán egy-egy értesítéstől eltekintve jóformán nem is tud róla... ideális esetben. De mint tudjuk, nem mindig van ideális eset, ha számítógépekről van szó, néha a frissítési folyamatba is kénytelenek vagyunk beavatkozni. Persze egy cégnél, ahol ez a rendszergazda hajnali vagy műszak utáni teendője és fejfájása, ott ez nekünk nem okoz gondot, de ha otthon a gépet használni és nem barkácsolni szeretnénk, akkor ez egy bosszantó tennivaló lehet. Ráadásul nem mindig töltődik le jól a javítócsomag, vagy nem abban a sorrendben telepítjük, ahogy kéne, és akkor már könyökig kell turkálnunk a Windows lelki életében. Persze hogy mit is kéne frissítenünk és hogyan, és honnan töltsük le a szükséges fájlokat, azt a Microsoft nem köti az orrunkra. Ezt az áldatlan állapotot elégelték meg a WUD fejlesztői.

Előre szólok, csak az kezdjen bele, aki már kényszerből, vagy lelkesedésből de foglalkozott már frissítések kézi telepítésével, mert bár a Windowst nagyon nem lehet összekavarni vele, mégis kellemetlenül "izgalmas" perceket vagy akár órákat is okozhatunk magunknak, ha nem tudjuk mit csinálunk. A "csak hozzáértőknek" cimkét az is kiemeli, hogy a programnak csak angol változata van (ez nem vonatkozik a frissítésekre, természetesen, hiszen pl. magyar Windowshoz magyar frissítéseket is le tudunk vele tölteni, ha ezt kiválasztjuk).

Az alapprogram letöltése és telepítése után le kell töltenünk egy frissítéslistát a program honlapjáról, ezt megtehetjük az alkalmazás ablakában a zöld + gombbal. A honlapon válasszunk nyelvet, és hogy milyen MS terméket szeretnénk frissíteni, majd kattintsunk a mellette levő "download" linkre. Miután a letöltött .ulz fájlt megnyitottuk az alapprogramban, megjelenik egy kategóriákra osztott lista a frissítésekről, majd ezeket kijelölve a megadott helyre letölti a gépünkre a frissítés-telepítőket. A letöltés végeztével már rajtunk múlik, mikor és hogyan frissítjük a gépünket a telepítőkkel.

Értékelés: Egészen jó, de lehetne még jobb.

A program honlapja: http://www.windowsupdatesdownloader.com/

Direkt letöltés: innen

A program legutolsó frissítését itt találod (Windows Updates Downloader 2.50.1000) >


 
szerintem: (3/5)
szerintetek: (0/5)

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr61528050

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása