Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

Laser

2010.01.10. 08:51

Laser ismertetésLogikai játékról nem sok leírást csináltam, de most a kezembe akadt egy érdekes darab. A Laser két régebbi játék ötvözete, ráadásul 3D-ben: A Laser and Mirrors nevű tükrös játéké és a doboz-tologatós Sokobané. A kerettörténet szerint a múzeumba kell betörnünk, ahol a termet lézerek őrzik. Csak akkor léphetünk tovább, ha lézer fényét tükrökkel úgy tereltük el, hogy végül mégis az érzékelőbe jut a fénye.

 

A teremben egy vagy több lézert látunk, aminek a sugarát tükrökkel eltéríthetjük, valamint érzékelőket, ahová a lézer fényét el kell juttatni. A tükrökre kattintva nyilak jelennek meg, abban az irányban, amerre el tudjuk tolni őket, s ezekre a nyilakra kattintva mozgathatjuk a tükröt. A nehezítés, hogy mindig akadásig lehet tolni, tehát ha a terem közepére szeretnénk tenni egy tükröt, akkor meg kell találni azt az útvonalat, hogy ne tudjon a doboz falig szaladni, hanem megakadjon valamibe. Ha ügyesek voltunk, és valamilyen nyakatekert módon, de a felhasználható tükrök segítségével eljuttattuk a lézersugárt az érzékelőbe, akkor már jön is a következő, még bonyolultabb fejtörő.

A program honlapja: http://game.becher.cz/?page=game&id=199

Direkt letöltés: innen


 

Szerző: Tigris

Szólj hozzá!

 

Címkék: laser

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr801660516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása