Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

Március 15.

2010.03.15. 13:07

Remélem már mindenki kitűzte a számítógépére a kokárdát és huszárnótákat hallgat MP3-ban! A google sem szeretett volna kimaradni az ünneplésből, ma a következő képpel fogadja a keresni vágyókat:

 

Aki tovább szeretné magában fokozni a forradalmi hangulatot, éppen láblógat, és mondjuk a stratégiai játékokat is szereti, az olvassa el egy régebbi írásomat, és mentse meg az osztrák veszedelemtől hazánkat!


 

Szerző: Tigris

2 komment

 

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr811841076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sunsetjoy · http://retemu.blog.hu 2010.03.17. 17:55:34

Ahogy olvastam valahol: "de el is rontották" :)
Mert ugye a kokárdát belülről kifelé olvassuk, csak a fáma szerint Petőfinek az asszony ilyet csinált, és megtetszett a többieknek :D

Tigris 2010.03.18. 02:34:38

Valóban! :) Nem hallottam még a sztorit, de aranyos! :)
süti beállítások módosítása