Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

Boldog Karácsonyt!

2009.12.24. 18:30

Boldog Karácsonyt!A karácsony a szeretet és az ajándékozás ünnepe, ebből természetesen az én blogom sem marad ki. Először is köszönöm minden olvasómnak, hogy figyelmével, hozzászólásaival megtisztelt, és remélem ezen túl is velem tart még sokáig. Természetesen szeretném ezt meghálálni, méghozzá úgy, hogy Télapó ajándékait megosztom az olvasóimmal. Igyekeztem mindenkinek tartogatni valami jót és szépet, hogy fiúk is, lányok is, kicsik és nagyok egyaránt találjon magának valamit a karácsonyfa alá. Mivel a felnőtteknek általában több programot ajánlok, ezért most inkább a gyerekek kedvében igyekeztem járni, de a lista végén a felnőtteknek is nyújtok át néhány kisebb-nagyobb ajándékot.

A kisebbeknek:

A nagyobbaknak:

 

Valamint ezúton szeretnék minden kedves olvasómnak
ingyenes programokban gazdag, 
Békés, Boldog Karácsonyt Kívánni!

Tigris


 

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr451616934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása