Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

Újabb témakör: RendszerszoftverekMostantól számított kb. két héten át a letöltendő szoftverek újabb körét fogom bemutatni a blogon. Bár az ismertetők csak pár sorosak lesznek, ezek a programok, rendszerösszetevők a Windows fontos extra részei. Nélkülük a gyors és hatékony hardverkezelés, a biztonságos és megbízható használat és a látványos internetezés szinte lehetetlen. De lesz szó PDA-khoz és mobiltelefonokhoz is szükséges letöltenivalókról is.

Apropó... Én leginkább Nokia mobilokat használtam, örömmel venném, ha valaki segítene nekem a többi tipusú telefonhoz a hasznos programok összeszedésében. Tehát ha Motorolád, SonyEricsson-od, LG-d vagy más fajta mobilod van, és rendszeresen össze szoktad kötni a géppel, kérlek írj, mondjuk ide, kommentben! Előre is köszönöm!

Az új témakör elemeiből minden nap egyet előveszek, mert már lehet, hogy valakinek az egyik elem már eddig is hiányzott, mondjuk hasznát tudta volna venni egy letöltésnek, de későbbiekben a frissítéseket is természetesen figyelni fogom.


 

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr571627594

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása