Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

Érdekes feladatot adott nekem haliholaci, melyre most közlöm az egyik megoldást. A feladat bár egyszerűnek tűnik, hétköznapi programokkal, képszerkesztőkkel és -nézegetőkkel nehezen megoldható: néhány képet szeretnénk egy lapon elhelyezni, tetszőleges méretben, tetszőlegesen elforgatva, oda téve, ahová szeretnénk, és persze mindezt szeretnénk nyomtatásban látni. Mint kiderült, a kommentben adott tippem nem volt rossz, a már ismertetett Picasa-ban többek között erre is van funkció, ráadásul magyar, és viszonylag könnyen és egyszerűen használható. De hogy ne kelljen felfedezni a kollázs-készítés fortélyait, ezért készítettem róla egy videót.


 

Szerző: Tigris

Szólj hozzá!

 

Címkék: picasa

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr991900614

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása