Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

Frissítés 11. 10.

2009.11.10. 11:15

ChromePlus 1.3.0

Aki követte a tanácsomat, és feltelepítette, használja a ChromePlust, az valószínűleg észrevette az automatikus frissítésből, hogy az alkalmazás verziószámot váltott, már elérhető az 1.3.0-s is. Ebben főleg az IE módon csiszoltak, illetve az AdblockPlus nevű, eredetileg Chrome-hoz készült reklám-szűrő modul funkcióit bővítették. A különleges ChromePlus-os beállításokat is már a chrome://plusconfig oldalon lehet elérni.

További infók a program honlapján: http://chromeplus.org/

Direkt letöltés: innen

Ugrás az ismertetőre >

 

Paint.NET 3.5

Frissült még a Paint.NET is, 3.5-re. A külső kicsit csinosabb lett, kapott pár új funkciót, effektet és egy új "Utilities" menüt is, ahol a program működésével kapcsolatos pár dolgot, pl. frissítés, nyelvváltás, szedtek össze. Hosszú a javítások és a fejlesztések sora, erről bővebben itt olvasható infó.

Ugyan a magyar nyelv továbbra sem támogatott, mégis lehet bizakodni, hiszen a mostani verzió az orosz nyelvvel bővült... hátha mi is sorra kerülünk egyszer.

A program honlapja: http://www.getpaint.net/

Direkt letöltés: innen

Ugrás az ismertetőre >


 

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr941514880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása