Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

Frissítés 11. 16.

2009.11.16. 10:56

PicPick 2.1.4

Az új verzió főleg javításokat tartalmaz, illetve két apró újítást, az egyik, hogy a program már csinál magának egy bejegyzést a Programok hozzáadása/eltávolítása funkciójába, a másik pedig, hogy akinek nem tetszett az új szalagmenüs-Office 2007-es kinézet, az a beállítások között a hagyományos menükre válthat.

A program honlapja: http://picpick.wiziple.net/

Direkt letöltés: innen (telepíthető változat) vagy innen (telepítést nem igénylő portable változat)

Ugrás az ismertetőre >

 

uTorrent 2.0.0.17273

Ez a verzió kizárólag apró javításokat tartalmaz.

A program honlapja: http://www.utorrent.com/

Direkt letöltés: innen

Ugrás az ismertetőre >

 

Továbbá a blogon is végrehajtottam egy kis igazítást. A dolog kísérleti jellegű, de nekem eddig még nem sikerült hatféle böngészővel kiakasztanom, tehát reménykedek. A szebb oldalkép érdekében a cikkek szövegében elválasztás is van már, tehát a tördelés kicsit egyenletesebb. Ez akkor látható, amikor az oldal betöltődik, majd "ugrik egyet", a szövegben létrejönnek az elválasztások. Ha valakinek gondja lenne vele, olvashatatlan a szöveg, kicsúszik a keretéből, vagy hasonlók, hagyjon itt üzenetet!


 

Szerző: Tigris

Szólj hozzá!

 

Címkék: utorrent picpick

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr881528054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása