Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

Frissítés 2010. 04. 30.

2010.04.30. 10:18

A keddi, szokás szerint kiadósabb frissítés után ismét csak péntekre sikerült néhány újdonságot felkutatnom, de azért most is összegyűlt fél tucat. A mai cikknek azok fognak leginkább örülni, akik újabb generációs AMD/ATI videokártyával rendelkeznek, hiszen első tételünk a Catalyst meghajtócsomag friss verziója. De természetesen megjött a heti mintafrissítés a számítógép-biztonság kapcsán emlegetett Spybot S&D-hez is, és a kisebb hibajavítások és fejlesztések még pár programhoz.

Jelenlegi ajánlatom a System Information for Windows, azaz a SIW rendszerdiagnosztikai program aktuális verziója. A program fejlesztői igen nagylelkűek voltak, hiszen bár létezik a programnak fizetős változata is, az ingyenes ettől szinte alig különbözik, teljes értékűnek mondható. Az alkalmazás alapfunkcióként egy kisebb könyvnyi információt ad a számítógépünkről, annak hardverösszetevőiről, szoftverkörnyezetéről, hálózati kapcsolatairól. Pluszként egy csomó apró funkciót is beleépítettek, amit máshol nem nagyon találunk; egyenként sok kicsi alkalmazást váltanak ki az Eszközök menü egyes pontjai. Találunk itt automatikus, időzített géplekapcsolót, folyamatfigyelőt, internet-sebességmérőt, egyszerűbb monitortesztet, de jelszómezőbe beírt jelszavainkat is megnézhetjük egy mágikus nagyító alatt, melynek a neve Eureka!

S íme a mai, kissé kurtára sikeredett lista:

  • ATI Catalyst Drivers 10.4
  • FastStone Image Viewer 4.2
  • Simple Port Forwarding 2.7.12
  • SIW (System Information for Windows) 2010.04.28
  • Skype 4.2.0.163
  • Spybot S&D updates 2010-04-28

 

ATI Catalyst Drivers 10.4

Direkt letöltés: innen (XP), innen (XP 64bit), innen (Vista) vagy innen (Vista 64bit)

Ugrás az ismertetőre >

 

FastStone Image Viewer 4.2

A program honlapja: http://www.faststone.org/FSViewerDetail.htm

Direkt letöltés: innen vagy innen (telepítés nélkül futtatható változat)

Ugrás az ismertetőre >

 

Simple Port Forwarding 2.7.12

A program honlapja: http://www.simpleportforwarding.com/

Direkt letöltés: innen (a három egymás alatti download gomb közül a középsőre kattintással a telepítőt, az alsóra a telepítés nélkül futtatható változatot tölthetjük le)

Ugrás az ismertetőre >

 

SIW (System Information for Windows) 2010.04.28

A program honlapja: http://www.gtopala.com/

Direkt letöltés: innen vagy innen (telepítés nélkül futtatható változat)

Ugrás az ismertetőre >

 

Skype 4.2.0.163

A program honlapja: http://www.skype.com/

Direkt letöltés: innen

Ugrás az ismertetőre >

 

Spybot S&D updates 2010-04-28

A program honlapja: http://www.safer-networking.org/hu/index.html

Direkt letöltés: innen

Ugrás az ismertetőre >


 

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr281963423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása