Hamarosan költözik a Freeware blogom. Pontos időpontot még nem tudok, és mindenkit megnyugtatok, hogy semmiről nem fog lemaradni. Az oldal működését szeretném áttenni a https://tigrincs.hu címre, illetve azon belül is egy alcímre (feltehetőleg freeware.tigrincs.hu), itt minden korábbi írás megtalálható lesz. További infók itt >

Frissítés 2010. 05. 10.

2010.05.10. 10:19

Tartok tőle, ma sem kényeztettek el minket a fejlesztő urak, úgy látszik itt a tavasz, és szoknyákat kergetnek. No azért így is van mit a hétfői frissítésbe tenni. A legszembetűnőbb a ReadonTech internetes TV és rádióvevőjének teljesen új számot kapott 7-es verziója. Kisebb javításokat kapott a Calibre, a DVDStyler és a Scribus, A YoWindow idősávján pedig már a nap égi útja is nyomon követhető.

Nem véletlenül lett a mai ajánlatom a Readon TV/Movie/Radio Player, hiszen a fejlesztői teljesen új verzióval jöttek ki a hétvégén. Az újdonságok a régi használónak sem nagyon feltűnőek, talán kicsit gyorsabb, kicsit rendezettebb lett a kezelőfelület, de a legjelentősebb változás a PPStream internetes moziadások beépítése, ugyanis így jelentős mennyiséggel megnőtt a neten megtekinthető filmek mennyisége. És aki még nem ismerné a programot, az már sejtheti az eddigiekből, hogy ez egy olyan internetes rádiók, tévéműsorok és filmek vételére alkalmas program, ami mellett a kábeltévés előfizetésünk nevetségesen drága és szerény tudású lesz. Nincs más teendőnk, mint beállítani, hogy melyik országból milyen műfajú filmet, tv-műsort, vagy rádiót szeretnénk nézni-hallgatni, majd az általában széles választékból tallózni. Persze a dolognak van két szépséghibája is: az egyik, hogy sajnos a program kizárólag angolul tud (bár könnyen kiismerhető, ha valaki egy minimális hétköznapi angoltudással rendelkezik), a másik pedig hogy az alkalmazás kereskedelmi adókkal nem tud szolgálni, érthető okokból. Így is mind tévéadókból, mind rádióból több ezer áll a rendelkezésünkre, és teljes mozifilmeket is megnézhetünk rajta, ún. movie-on-demand rendszerben. A rádióadásokat akár rögzíthetjük is, de a program képes a PC-t automatikusan egy beállított időben leállítani, ha netán elaludnánk a műsoron.

És íme a kissé kurta hétfői frissítés-lista:

  • Calibre 0.6.52
  • DVDStyler 1.8.0.3
  • Readon TV/Movie/Radio Player 7.0.0.0
  • Scribus 1.3.6
  • YoWindow 2.0.295

 

Calibre 0.6.52

A program honlapja: http://calibre-ebook.com/

Direkt letöltés: innen

Ugrás az ismertetőre >

 

DVDStyler 1.8.0.3

A program honlapja: http://www.dvdstyler.de/

Direkt letöltés: innen

Ugrás az ismertetőre >

 

Readon TV Movie Radio Player 7.0.0.0

A program honlapja: http://www.readontech.com/

Direkt letöltés: innen

Ugrás az ismertetőre >

 

Scribus 1.3.6

A program honlapja: http://www.scribus.net/

Direkt letöltés: innen

Ugrás az ismertetőre >

 

YoWindow 2.0.295

A program honlapja: http://yowindow.com/

Direkt letöltés: innen

Ugrás az ismertetőre >


 

A bejegyzés trackback címe:

https://freeware.blog.hu/api/trackback/id/tr11987467

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása